Despre mine și importanța fotografiilor mele în industria ospitalității, pentru hoteluri și restaurante

Fotografia este primul contact al oaspetelui cu locația ta! Fie că este vorba de hotel, restaurant sau cafenea, în majoritatea cazurilor oaspetele va avea primul contact cu locația prin pozele publicate online sau offline.

Sunt Dragoș Manea, fotograf cu o experiență de 17 ani în fotografia de hotel, interior și mâncare. Fotografia de hotel și zona horeca sunt o pasiune pentru mine, iubesc să captez atmosfera, designul și ambianța unică a acestor locații. M-am specializat în fotografia de interior, care include camere de hotel, zone comune și spațiile de evenimente, precum și în fotografia de mâncare, care include preparate delicioase și aranjamente elegante.

Sunt conștient de importantă fotografiilor în promovarea unei locații, și am dezvoltat abilitățile necesare pentru a capta frumusețea și stilul unui hotel sau restaurant. Sunt foarte atent la detalii și mă asigur că fiecare fotografie este atractivă și captează esență locației. Folosesc tehnici de iluminare și compoziție pentru a crea fotografii care să atragă atenția și să evoce emoții. Una din tehnicile folosite este aceea de a picta cu lumina. Iluminez separat diverse elemente din interiorul locației pentru a le crea o tridimensionalitate aparte în fotografii și a da un efect unic acelei imagini.

Mă asigur că fotografiile mele să reflecte personalitatea și stilul locației și să atragă mai mulți clienți.

Clienti

Ai nevoie de o oferta personalizata?

Ai nevoie de o oferta personalizata?

Derulează în sus